Work & Office

Een grote meerwaarde aan genot: koffie stimuleert, verbindt en inspireert mensen

Kleine boon, groot effect: koffie kan veel meer dat ‘alleen maar’ goed smaken. Tijdens meetings of bij ongedwongen ontmoetingen aan de koffiebar: bij een gezamenlijke koffie is al menig goed businessidee ontstaan. Koffie is tegenwoordig op kantoor, aan meeting points of in co-working areas een must en al even onmisbaar als laptop en andere elektronica.

Verwen uzelf, uw medewerkers en uw klanten met de veelsoortige oplossingen voor koffiegenot van Melitta Professional. Onze koffiemachines kunnen probleemloos en betrouwbaar grote hoeveelheden en bijzondere wensen aan – inclusief heet water op de perfecte temperatuur voor inspirerend theegenot.

Wereldwijd succesvolle, professionele techniek voor optimale kwaliteit in het kopje

  • Grote variëteit aan koffiespecialiteiten in korte tijd
  • Bijzondere soorten koffie, cacao en thee
  • Slank en elegant design
  • Multimediaal touchscreen
  • Eigen technische klantenservice, ook in het weekend
  • Betrouwbare, gelijkwaardige partner

Voor elke toepassing de passende koffiemachine

Een goed werkklimaat ruikt naar koffie – zo eenvoudig kan motiveren zijn

Elke werkdag heeft kleine genotsmomenten nodig. Wat energie bijtanken of tussendoor even diep ademhalen – met heerlijke koffiespecialiteiten hebben uw medewerkers niet alleen meer plezier bij het werk, maar zijn ze ook productiever en evenwichtiger. En dat geldt ook voor de manager, nietwaar? De koffiemachines van onze Melitta® Cafina® XT-serie slaan een goed figuur op kantoor. Slank en elegant gebouwd, passen ze naadloos in de omgeving en verfraaien ze elke coffee corner. Het multimediale touchscreen met ergonomisch gekanteld, robuust glazen paneel nodigt tot zelfbediening uit. Geniet alvast van dit moment van voorpret op de lekkere koffiespecialiteit. Ontspan u en zet uw gedachten even op een rijtje – uw koffie van Melitta Professional helpt u erbij!
naar Product zoeker