Shop & Store

Snel, maar lekker!

Bij de bakker, aan de kiosk, in de convenienceshop of bij het benzinestation – de ‘snelle koffie’ is een belangrijk bestanddeel van onze levenskwaliteit geworden. Hij heeft nagenoeg een cultstatus bereikt, moet snel klaar zijn en toch iets bijzonders zijn, dat men zich onderweg graag gunt. Als de kwaliteit goed is, is de koffieverkoop in shops en stores een aantrekkelijke nevenactiviteit.

Topprestatie op een kleine oppervlakte: wij hebben onze slanke koffiemachines van de Melitta® Cafina® XT-generatie compact gebouwd, zonder daarbij concessies te doen. Internationale convenienceshopketens zijn er wereldwijd succesvol mee. Bied ook uw klanten op een kleine ruimte een coffee to stay of een coffee to go van betrouwbare topkwaliteit.

Wereldwijd succesvolle, professionele techniek voor optimale kwaliteit in het kopje

  • Grote gevarieerdheid aan koffiespecialiteiten in korte tijd
  • Diverse soorten melkschuim en Melitta® Top Foam
  • Slank en elegant design
  • Multimediaal touchscreen
  • Eigen technische klantenservice, ook in het weekend
  • Klantspecifieke oplossingen
  • Het sterke merk Melitta® staat voor koffiegenot

Voor elke toepassing de passende koffiemachine

Verkoopimpulsen aan de koffiemachine

Onze slanke en compacte XT-serie is afgestemd op kleine werkruimtes. Met haar elegante design en smalle footprint is ze bovendien een moderne blikvanger, die uitnodigt tot zelfbediening aan het ergonomisch gekantelde, robuuste glazen paneel. U kunt het grote multimediale touchscreen ook als reclameruimte gebruiken, om uw bijzondere aanbiedingen te presenteren. Verkoop op die manier bij een lekkere cappuccino meteen ook de snack van de dag. Plaats uw koffiebuffet zoals u zelf wenst. Onze XT-serie is flexibel – met mobiele Coffee Centers in verschillende formaten, variabele aanbouwmodules en betaalsystemen.
naar Product zoeker