Melitta® Cafina® XT8

Koffie naar smaak, vers gemalen en kopje voor kopje in de beste kwaliteit bereid. Lekkere melkschuimvarianten: koud, warm of heet, vloeibaar, mousse-achtig of stevig. Twee soorten melk, twee soorten cacao drankjes en tegelijkertijd tot wel 40 liter heet water per uur voor theeliefhebbers. De Melitta® Cafina® XT8 laat niets te wensen over.

Melitta® Cafina® XT8 - Groots genieten.

Capaciteit in koppen/uur (afhankelijk van het product en volume):

Elektrische aansluiting:
Afmeting:

Een moment om van te genieten

De Melitta® Cafina® XT8 is de snelste in zijn familie. Grote maalschijven en de compacte roestvrijstalen zetgroep verkorten het maal- en zetproces. Veredelde aluminium kast (geanodiseerd en gekogelstraald), ergonomisch gekanteld bedieningspaneel, 10,4“ touchscreen met robuust glazen paneel (3 mm), smalle lichtstrips op de in de hoogte verstelbare uitloop van spuitgietzink. Het is bijna jammer dat het moment niet langer duurt ...

Melk, cacao drankjes en melkschuim à la carte

Latte macchiato met sojamelk? Whitepresso met witte cacao? U kunt voor het dubbele gaan en twee soorten melk en twee soorten cacao als keuze aanbieden. Melkschuim is beschikbaar in een groot aantal varianten: koud, warm, heet, vloeibaar, mousse-achtig en Melitta® TopFoam.

Sprint en marathon

Razendsnel en onvermoeibaar: de compacte zetgroep (korte afstanden) en snelle maalschijven maken maximaal 250 kopjes per uur: roestvrij staal staat voor de hoogste precisie, stabiliteit (sterkere aanpersdruk van de zuiger mogelijk) en een lange levensduur. Het regelsysteem ACS® zorgt voor een constante topkwaliteit.

Heel eenvoudig: reinigen zu gepiept

Heel eenvoudig: “Clean in place” (CIP®). De dagelijkse automatische reiniging van het melk- en zetsysteem in het gesloten systeem. Hiervoor hoeft niets uit elkaar te worden gehaald. Het keurmerk “HACCP-conform” garandeert de hygiënische veiligheid van de Melitta® Cafina® XT8.

Film bekijken

Melitta® Cafina® XT8

 

 

Functies

Melitta® Cafina® XT8 in een Oogopslag

De roestvrijstalen zetgroep van de Melitta® Cafina® XT8 is compact en versnelt het zetproces dankzij korte afstanden. Voor een zeer intense espressosmaak kan de aanpersdruk van de zuiger naar maar liefst 1.500 Newton worden verhoogd (Variable Pressure System, VPS® ). Het unieke regelsysteem Automatic Coffeequality System (ACS® ) controleert de belangrijkste parameters bij de bereiding en stelt deze indien nodig automatische opnieuw af om de gewenste topkwaliteit in het kopje ook zonder de inzet van een technicus langdurig constant te houden.

Aanbouwmodules en afrekensystemen

De aanvullende aanbouwmodules nemen het design over en presenteren zich samen met de XT8 als een formele en functionele eenheid.

Verscheidenheid met één knopdruk

's morgens een dubbele espresso. Later een cappuccino zoals uit het boekje: eerst loopt de espresso in het kopje en daarna het melkschuim. Tussendoor een overheerlijke warme cacao drankjes met warme melk. En vanzelfsprekend is niet alleen in de middag heet water gevraagt voor een bijzondere thee keuze.

Waar de voorkeur van uw gasten ook naar uitgaan - bij een snack, in het restaurant, de bar of in de louge of "to go"; onweerstaanbaar voor gasten, comfortabel voor de gastheer/vrouw.

Verkoopdocumenten voor het assortiment koffiemachines van Melitta®.