Melitta® Cafina® XT7

Met zijn vele soorten melkschuim en Melitta® TopFoam aan boord laat de koffievolautomaat Melitta® Cafina® XT7 niets te wensen over. Het automatische Melitta® Steam Control Plus maakt perfect los opschuimen mogelijk, terwijl de espresso al gezet wordt: twee verwarmingscircuits en 400V spanning versnellen dit proces.

Melitta® Cafina® XT7 - Voor veel soorten melkschuim.

Capaciteit in koppen/uur (afhankelijk van het product en volume):

Elektrische aansluiting:
Afmeting:

Meer dan zwart of wit

U kent prima uw weg in de vele verschillende koffiespecialiteiten met melk, maar u wilt meer: de Melitta® Cafina® XT7 biedt de opties en de geavanceerde techniek van de Melitta® Cafina® XT6 en verlegt de standaard met de melkschuimkwaliteit Melitta® TopFoam. Bespeel het grote toetsenbord. Combineer zwart en wit met nieuwe tussenvormen en programmeer naar eigen smaak.

Bekronendetopping: Melitta® TopFoam

Melkschuim is beschikbaar in een groot aantal varianten: koud, warm, heet, vloeibaar, mousse-achtig en, als bekronende topping, het stevige Melitta® TopFoam.

Automatische aanpassing via ACS

Het ACS® systeem reguleert de maalschijven gedurende de hele levensduur. ACS® regelt de maalgraad, poederhoeveelheid, pistondruk, doorlooptijd en watertemperatuur. De kwaliteit blijft altijd hoog, de benodigde koffie hoeveelheid laag en bijstelling is niet nodig.  

Espresso zetten en opschuimen, maar dan tegelijkertijd

Twee verwarmingscircuits voor heet water en stoom en 400 volt spanning maken het mogelijk: espresso zetten en tegelijkertijd perfect melk opschuimen met 'Steam Control Plus'.

Functies

Melitta® Cafina® XT7 in een Oogopslag

Voor een zeer intense espressosmaak kan de aanpersdruk van de zuiger in de roestvrijstalen zetgroep naar maar liefst 1.000 Newton worden verhoogd (Variable Pressure System, VPS®). Het unieke Automatic Coffeequality System (ACS®) controleert de belangrijkste parameters bij de bereiding en stelt deze indien nodig automatisch opnieuw af om de gewenste topkwaliteit in het kopje ook zonder de inzet van een technicus langdurig constant te houden.

Aanbouwmodules en afrekensystemen

De aanvullende aanbouwmodules nemen het design over en presenteren zich samen met de XT7 als een formele en functionele eenheid.

Verscheidenheid met één knopdruk

's morgens een dubbele espresso. Later een cappuccino zoals uit het boekje: eerst loopt de espresso in het kopje en daarna het melkschuim. Tussendoor een overheerlijke warme cacao drankjes met warme melk. En vanzelfsprekend is niet alleen in de middag heet water gevraagt voor een bijzondere thee keuze.

Waar de voorkeur van uw gasten ook naar uitgaan - bij een snack, in het restaurant, de bar of in de louge of "to go"; onweerstaanbaar voor gasten, comfortabel voor de gastheer/vrouw.

Verkoopdocumenten voor het assortiment koffiemachines van Melitta®.