Melitta® Cafina® XT7

Duidelijke vormen, zilvertinten, zwart en wit, ruim en overzichtelijk met dranken pictogrammen in een comfortabel Touch-display. De optische elementen van de Melitta® Cafina® XT7 benadrukken de hoge technische kwaliteit en aktualiteit.

Melitta® Cafina® XT7 - Voor een zéér grote melkschuim variëteit.

Capaciteit in koppen/uur (afhankelijk van het product en volume):

Elektrische aansluiting:
Afmeting:

Slanke verleider

Professionele roestvrijstalen zetgroep

De zetgroep bestaat uit hoogwaardige materialen – overwegend roestvrij staal – en maakt zo een slijtagevrij gebruik mogelijk bij een maximumgewicht van 20 g.

Geen aanpassingen noodzakelijk

Het ACS® systeem reguleert de maalschijven gedurende de hele levensduur. ACS® regelt de maalgraad, poederhoeveelheid, pistondruk, doorlooptijd en watertemperatuur. De kwaliteit blijft altijd hoog, de benodigde koffie hoeveelheid laag en bijstelling is niet nodig.  

Krachtige instantmodule

Voor de bereiding van de lekkerste Cacao specialiteiten staat de perfect geïntegreerde cacao module tot beschikking wat u de mogelijkheid geeft om een grote verscheidenheid van instant gebaseerde drankvarianten aan te biede.

Functies

Melitta® Cafina® XT7 in een Oogopslag

De hoge kwaliteit van de zorgvuldige geselecteerde materialen, zoals de 3 mm dikke en sterke zijpanelen van aluminium of het robuuste en Touch display in professionele kwaliteit, zorgen voor een onderhoudsarm gebruik en hoogwaardige koffiebeleving.

Aanbouwmodules en afrekensystemen

De aanvullende aanbouwmodules nemen het design over en presenteren zich samen met de XT7 als een formele en functionele eenheid.

Verscheidenheid met één knopdruk

's morgens een dubbele espresso. Later een cappuccino zoals uit het boekje: eerst loopt de espresso in het kopje en daarna het melkschuim. Tussendoor een overheerlijke warme chocolademelk met warme melk. En vanzelfsprekend is niet alleen in de middag heet water gevraagt voor een bijzondere thee keuze.

Waar de voorkeur van uw gasten ook naar uitgaan - bij een snack, in het restaurant, de bar of in de louge of "to go"; onweerstaanbaar voor gasten, comfortabel voor de gastheer/vrouw.

Verkoopdocumenten voor het assortiment koffiemachines van Melitta®.