Melitta® Cafina® XT6

Espresso, espresso macchiato, latte, cappuccino, thee of cacao drankjes – met de Cafina® XT6 bereidt u de meest uiteenlopende specialiteiten, en altijd in een excellente kwaliteit. Het zal enkele bezoeken duren, voor uw gasten alles geprobeerd hebben. Fantastisch toch, wanneer ze altijd weer enthousiast zijn.

Melitta® Cafina® XT6 - Koffieperfectie in ieder kopje.

Capaciteit in koppen/uur (afhankelijk van het product en volume):

Elektrische aansluiting:
Afmeting:

U kunt alleen premium kwaliteit eruit halen als er premium kwaliteit wordt gebruikt

De ontwikkeling van de Cafina® XT6 was zonder de talrijke Melitta-klanten ondenkbaar. Hun wensen en suggesties werden meegenomen en waren medebepalend voor de specificaties van een nieuwe generatie volautomaten. Bovendien werden door middel van intensieve marktanalyses ook de wensen van de gasten onderzocht. Aansluitend waren zeer uiteenlopende innovatieve ontwikkelingen nodig, om een model te kunnen presenteren dat in zijn klasse leidend is op het gebied van techniek en bediening.

Nieuw melkschuimsysteem

Nu ontbreekt alleen nog het perfecte schuim. Met ons nieuw ontwikkelde melkschuimsysteem voor warm en koud melkschuim is de cappuccino in een handomdraai klaar om opgediend te worden.

Automatische aanpassing via ACS

ACS® zorgt voor de automatische bijregeling van de maalschijven gedurende hun volledige levensduur. Hiervoor regelt het systeem de maalgraad, poederhoeveelheid, druk in de zetgroep, zettijd en watertemperatuur. De kwaliteit blijft hoog, de benodigde hoeveelheid koffie laag en een service voor het bijregelen is overbodig.

Slijtvast touchscreen

Een lichte aanraking van het gekleurde, slijtvaste tft-touchscreen volstaat. De ingestelde hoeveelheid koffiebonen wordt gemalen.

Film bekijken

Melitta® Cafina® XT6

 

 

Functies

Melitta® Cafina® XT6 in een Oogopslag

Strakke vormen, zilvertinten, zwart en wit. Het design van de Cafina® XT6 weerspiegelt zijn uiterst moderne techniek. Hierbij komt de hoge kwaliteit van de zorgvuldig geselecteerde materialen zoals de 3 mm dikke zijpanelen van aluminium of het robuuste touchscreen in industriële kwaliteit, dat direct op elke aanraking reageert.

Aanbouwmodules en afrekensystemen

De aanvullende aanbouwmodules nemen het design over en presenteren zich samen met de XT6 als een formele en functionele eenheid.

Verscheidenheid met één knopdruk

's morgens een dubbele espresso. Later een cappuccino zoals uit het boekje: eerst loopt de espresso in het kopje en daarna het melkschuim. Tussendoor een overheerlijke warme cacao drankjes met warme melk. En vanzelfsprekend is niet alleen in de middag heet water gevraagt voor een bijzondere thee keuze.

Waar de voorkeur van uw gasten ook naar uitgaan - bij een snack, in het restaurant, de bar of in de louge of "to go"; onweerstaanbaar voor gasten, comfortabel voor de gastheer/vrouw.

Verkoopdocumenten voor het assortiment koffiemachines van Melitta®.