Melitta® Cafina® XT5

Bent u op zoek naar een professionele koffiemachine voor kleine en middelgrote hoeveelheden koffie en wilt u het comfort van een touchscreen niet missen? Dan maakt u met de Melitta® Cafina® XT5 de juiste keuze.

Melitta® Cafina® XT5 - Voor de digitale kennismaking.

Capaciteit in koppen/uur (afhankelijk van het product en volume):

Elektrische aansluiting:
Afmeting:

Slanke verleider

De Melitta® Cafina® XT5 past in de designlijn van onze nieuwe generatie volautomaten. Veredelde aluminium kast (geanodiseerd en gezandstraald) met extreem slanke afmetingen (30 cm breedte, 71 cm hoogte, 58 cm diepte). Strakke vormen, zilvertinten, zwarte en witte contrasten. Twee smalle lichtstrips aan de in de hoogte verstelbare uitloop van spuitgietzink brengen naar wens kleur in het spel. Daglicht-leds in het uitloopgedeelte accentueren de bereide koffiespecialiteiten. Een echte blikvanger, die ook in een kleine ruimte tot genieten verleidt.

Professionele roestvrijstalen zetgroep

De zetgroep bestaat uit hoogwaardige materialen – overwegend roestvrij staal – en maakt zo een slijtagevrij gebruik mogelijk bij een maximumgewicht van 20 g.

Sorteren, stapelen, zelf bedienen

Het 8,4" touchscreen zorgt voor overzicht en leidt de gebruiker snel naar het gewens- te product. Wie wil kan zelfs sorteren op drankgrootte, bonensoort of melksoort, bestellingen eerst in een stapel verzamelen en vervolgens bereiden of de zelfbedieningsmodus kiezen en de keuze aan de gast zelf overlaten.

Krachtige instantmodule

Voor de bereiding van de lekkerste Cacao specialiteiten staat de perfect geïntegreerde cacao module tot beschikking wat u de mogelijkheid geeft om een grote verscheidenheid van instant gebaseerde drankvarianten aan te biede.

Film bekijken

Melitta® Cafina® XT5

 

 

Functies

Melitta® Cafina® XT5 in een Oogopslag

De Melitta® Cafina® XT5 biedt de beste kwaliteit voor de gast – in het kopje – en de beste kwaliteit voor de gastheer. Dit uit zich in de hoge betrouwbaarheid en grote onderhoudsvriendelijkheid.

Aanbouwmodules en afrekensystemen

De aanvullende aanbouwmodules nemen het design over en presenteren zich samen met de XT5 als een formele en functionele eenheid.

Verscheidenheid met één knopdruk

's morgens een dubbele espresso. Later een cappuccino zoals uit het boekje: eerst loopt de espresso in het kopje en daarna het melkschuim. Tussendoor een overheerlijke warme cacao drankjes met warme melk. En vanzelfsprekend is niet alleen in de middag heet water gevraagt voor een bijzondere thee keuze.

Waar de voorkeur van uw gasten ook naar uitgaan - bij een snack, in het restaurant, de bar of in de louge of "to go"; onweerstaanbaar voor gasten, comfortabel voor de gastheer/vrouw.

Verkoopdocumenten voor het assortiment koffiemachines van Melitta®.