Melitta® Cafina® XT4

Overal waar een professionele koffiebereiding op eenvoudige en betrouwbare wijze voor barista-kwaliteit in het kopje, het glas of de beker moet zorgen, is ons instapmodel de eerste keuze: de koffievolautomaat Melitta® Cafina® XT4.

Melitta® Cafina® XT4 - Het instapmodel van de professionele klasse.

Capaciteit in koppen/uur (afhankelijk van het product en volume):

Elektrische aansluiting:
Afmeting:

Meer Kracht voor Espresso's

Binnenin is de Melitta® Cafina® XT4 uitgerust volgens de beproefde hoge kwaliteitsnormen van Melitta Professional. De roestvrijstalen zetgroep zorgt voor een slijtagevrije werking, een verhoogde aanpersdruk voor espresso's, variabele zettijden en een maximumgewicht van 20 gram voor smaakvolle grotere hoeveelheden (dubbele bereidingen). De bijzonder krachtige pompmotor garandeert een stabiele waterdruk, gelijkmatige extractie en constante koffiekwaliteit gedurende het gehele zetproces. De molen met 75mm-maalschijven van duurzaam gereedschapsstaal maalt bijzonder mild en gelijkmatig. Dankzij de fijne microzeef kan de XT4 extreem fijn malen, om ook uit een geringe hoeveelheid koffiepoeder extra veel aroma te halen.

Automatisch Reinigingssysteem Clean in Place (CIP)

Het automatische reinigingssysteem garandeert een perfecte hygiëne, zonder dat hiervoor ook maar iets hoeft te worden gedemonteerd ('Clean in Place', CIP).

Professionele Roestvrijstalen zetgroep

De zetgroep bestaat uit hoogwaardige materialen – overwegend roestvrij staal – en maakt zo een slijtagevrij gebruik mogelijk bij een maximumgewicht van 20 g.

Meer druck in de zetgroep voor espresso's

Variable Pressure System (VPS): om rekening te houden met de bijzonderheid van de betreffende koffiespecialiteit, kan de aanpersdruk van de zetgroep variabel worden ingesteld.

Film bekijken

The last one switches off the lights - Cleaning XT4

Functies

Melitta® Cafina® XT4 in een Oogopslag

De Melitta® Cafina® XT4 biedt de beste kwaliteit voor de gast – in het kopje – en de beste kwaliteit voor de gastheer. Dit uit zich in de hoge betrouwbaarheid en grote onderhoudsvriendelijkheid.

Aanbouwmodules en afrekensystemen

De aanvullende aanbouwmodules nemen het design over en presenteren zich samen met de XT4 als een formele en functionele eenheid.

Verscheidenheid met één knopdruk

's morgens een dubbele espresso. Later een cappuccino zoals uit het boekje: eerst loopt de espresso in het kopje en daarna het melkschuim. Tussendoor een overheerlijke warme cacao drankjes met warme melk. En vanzelfsprekend is niet alleen in de middag heet water gevraagt voor een bijzondere thee keuze.

Waar de voorkeur van uw gasten ook naar uitgaan - bij een snack, in het restaurant, de bar of in de louge of "to go"; onweerstaanbaar voor gasten, comfortabel voor de gastheer/vrouw.

Verkoopdocumenten voor het assortiment koffiemachines van Melitta®.