Melitta® Cafina® XT180

Kijk hier maar eens! Filterkoffie in het design van onze nieuwe generatie koffievolautomaten. Dat past bij elkaar en vult elkaar voortreffelijk aan.

Melitta® Cafina® XT180 - Voor verse filterkoffie in het XT-design.

Capaciteit in koppen/uur (afhankelijk van het product en volume):

Elektrische aansluiting:
Afmeting:

Filterkoffie maakt furore

Is het een comeback? Hij was niet echt weg, de nog altijd veel gedronken filter koffie. Maar nu verstopt hij zich niet langer: kijk hier maar eens! Filterkoffie in het design van onze nieuwe generatie koffievolautomaten. Dat past bij elkaar en vult elkaar voortreffelijk aan.

Duidelijke zaak

Zo is bedienen leuk: het robuuste touchscreen van zeer stevig polycarbonaat bundelt alle functies – eenvoudig te begrijpen met verlichte symbolen (LCD-bedieningspaneel, LED-signalen).

Programma naar smaak

De programmatoets biedt meer opties: u kun de koffie eerst voorzetten – het koffiepoeder kan daardoor wellen – waardoor er uiteindelijk een intenser aroma vrijkomt. En u kunt de warmhoudtijd instellen. Na afloop van deze tijd gaat de machine automatisch in de stand-by-modus, zodat er stroom wordt bespaard.

Mild of sterk?

Hoe sterk moet uw koffie smaken? Met de gepatenteerde AromaSelector® kan de sterkte worden gevarieerd. Hij verandert de loop van het water en daarmee de contacttijd van het water met het koffiepoeder.

Functies

Melitta® Cafina® XT180 in een Oogopslag

Veredelde aluminium zijwanden (geanodiseerd en gekogelstraald), een robuust touchscreen van zeer stevig polycarbonaat, een ABS-filterhouder lichaam (vaatwasserbestendig) en een gelakt front van roestvrij staal: de Melitta® Cafina® XT180 is een elegante professional die bij gastheren en gasten opzien baart en koffiegenot beleefbaar maakt. Hij is uitgerust met of zonder vaste wateraansluiting, met een glazen kan (1,8 liter/15 kopjes) of een isoleerkan (1,9 - 2,2 liter) en zet maximaal 125 kopjes verse filterkoffie per uur.

Verkoopdocumenten voor het assortiment koffiemachines van Melitta®.