Melitta® Cafina® CT8

De koffievolautomaat Melitta® Cafina® CT8 voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van capaciteit en bedieningscomfort.

Melitta® Cafina® CT8 - Voor grote hoeveelheden.

Capaciteit in koppen/uur (afhankelijk van het product en volume):

Elektrische aansluiting:
Afmeting:

Een Superlatief gaat in serieproductie

Een lekker kopje koffie op ieder moment van de dag, zeven dagen per week. Met de volautomaat Melitta® Cafina® CT8 bent u optimaal voorbereid voor continu gebruik en pieken in de behoefte. Een toonaangevende restaurantketen heeft meegewerkt bij de ontwikkeling van ons topmodel. Met zijn bijzondere eisen op het gebied van capaciteit, bedieningscomfort, drankenassortiment en kwaliteit in het kopje heeft deze grote klant de richting bepaald voor onze ontwikkelaars. Zo is een superlatief ontstaan met een uitgesproken functionele constructie, die wereldwijd steeds meer fans in de foodservicebranche krijgt.

Bedienen gemakkelijk gemaakt

Het extra grote 10,''-touchscreen biedt overzicht en leidt de gebruiker snel naar het gewenste product. De productgroepen tonen alle varianten van een drank in één oogopslag. Wie wil kan bundelen: eerst meerdere bestellingen op de digitale stapel leggen en deze vervolgens nog sneller opvragen. Of de zelfbedienings-modus selecteren en de gast zelf zijn keuze laten maken.

Warm en koud melkschuim

Het nieuw ontwikkelde melksysteem bereidt koude en warme melk alsmede koud en warm melkschuim in een variabele, individueel programmeerbare consistentie. Hoe vast het schuim ook moet zijn, het is altijd zeer homogeen en daardoor bijzonder lekker.

Een schone zaak: Clean in Place (CIP)

Eenvoudiger kan niet! Volautomatische reiniging van de zetgroep en het melksysteem ‘ter plaatse’. Hierbij hoeft helemaal niets te worden gedemonteerd. Snel en eenvoudig!

Film bekijken

CT8 - Image Video

 

 

Functies

Melitta® Cafina® CT8 in een Oogopslag

Binnenin is de Melitta® Cafina® CT8 uitgerust met techniek van het hoogste niveau. De stevige metalen zetgroep en afhankelijk van de uitvoering, één of twee krachtige molens die garant staan voor precisiewerk, een lange levensduur en lange onderhoudsintervallen. Met twee molens kan de maalgraad altijd optimaal op de espresso- of koffiebonen worden afgesteld. Dankzij de krachtige motor maalt de molen slechts minder dan twee seconden, zodat het aroma van de koffie uitstekend bewaard blijft. Door de fijne microzeef ontstaat bij het fijnmalen een zeer hoge koffieopbrengst, dus een laag productgebruik en daardoor een hoge efficiency.

Aanbouwmodules en afrekensystemen

De aanvullende aanbouwmodules nemen het design over en presenteren zich samen met de CT8 als een formele en functionele eenheid.

Verscheidenheid met één knopdruk

's morgens een dubbele espresso. Later een cappuccino zoals uit het boekje: eerst loopt de espresso in het kopje en daarna het melkschuim. Tussendoor een overheerlijke warme chocolademelk met warme melk. En vanzelfsprekend is niet alleen in de middag heet water gevraagt voor een bijzondere thee keuze.

Waar de voorkeur van uw gasten ook naar uitgaan - bij een snack, in het restaurant, de bar of in de louge of "to go"; onweerstaanbaar voor gasten, comfortabel voor de gastheer/vrouw.

Verkoopdocumenten voor het assortiment koffiemachines van Melitta®.