Cafina® ALPHA-F

De volautomatische filterkoffiemachine voor de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en prestatie.

 

Functies/bediening

 
Cafina® ALPHA-F - Krachtig

Krachtig

500 kopjes filterkoffie per uur zet de Cafina® ALPHA-F volautomatisch. Helemaal naar believen en inclusief intelligent bijzetprogramma. Als de koffie in het voorraadreservoir onder een vooraf ingesteld volume komt, zet de Cafina® ALPHA-F automatisch koffie bij.

Cafina® ALPHA-F - Flexibel

Flexibel

Enkele zetting (0,5 liter / 2 kannetjes) voor de kleine behoefte, zetting van 1 liter of 2 liter. Het programma kan worden ingesteld op een voorraad van 1, 2, 3 of 4 liter. Kopje, kannetje of kan – dankzij de geportioneerde dosering hebt u altijd de juiste maat.
 

Aanbouwmodules en afrekensystemen

 
Cafina® ALPHA-MC - Koppenwarmer

Cafina® ALPHA-CW

Koppenwarmer
Ca. 80 - 100 kopjes – ook van verschillende grootte – kunnen op 3 niveaus in de comfortabele warmkast worden gestapeld en staan altijd direct op de juiste temperatuur klaar.

Cafina® ALPHA-MC - Melkkoeler

Cafina® ALPHA-MC

Melkkoeler
Voor het gekoeld bewaren van melk is een koelmodule in ALPHA-design beschikbaar. Naar keuze met een reservoir van 9 liter of een reservoir met twee melkkamers van elk 4 liter voor verschillende soorten melk. Alternatief is er een flexibele melkaansluiting naar een externe koelkast in de onderbouw.

Cafina® ALPHA-S - Cacaodispenser

Cafina® ALPHA-S

Cacaodispenser
Grafisch display voor het weergeven van de bedieningsfuncties. Frontdeur met slot beveiligd. Uitloop voor koppen of glazen tot 140 mm hoogte.

 
 
Cafina® ALPHA-MW - Muntwisselaar

Cafina® ALPHA-MW

Muntwisselaar
Aanbouwmodule compleet met ingebouwde muntwisselaar en DIVA Base 2-interface voor aansluiting op één of twee apparaten. Geschikt voor alle Cafina® ALPHA-modellen zonder stoomkraan. De muntwisselaar wordt altijd rechts aan de ALPHA gemonteerd. Kast van roestvrij staal, met dubbele laklaag in RAL 9007 grijs aluminiumkleurig.

Cafina® ALPHA-MCU - Onderbouwkoeler

Cafina® ALPHA-MCU

Onderbouwkoeler
Compressorkoeler, kast van roestvrij staal, front en zijdelen grijs aluminiumkleurig gelakt. Deur met slot beveiligd.

Inhoud melkreservoir max. 8 liter, digitale temperatuurweergave.

Planningshandboek

Verkoopdocumenten voor het assortiment koffiemachines van Melitta®.

Hier vindt u brochures, gegevensbladen en nog veel meer.

Planerhandbuch