Nieuws

Melitta® is de officiële koffiepartner van Manchester United

Als de officiële koffiepartner van Manchester United voorziet Melitta® spelers, medewerkers, fans en alle gasten van de Engelse recordkampioen van heerlijke unieke koffie. Een essentieel onderdeel van de partnerschap is de op maat gesneden complete horecaoplossing van Melitta Professional Coffee Solutions voor alle belangrijke horecaruimtes en -gebouwen van de traditierijke club.

In de grote hospitality- en eetruimtes van het stadion Old Trafford, de thuisbasis van Manchester United, staan meer dan 60 filterkoffiemachines en koffievolautomaten – voornamelijk de Melitta® Cafina® XT6 en XT8. Hiermee worden op wedstrijddagen meer dan 7.000 VIP-gasten voor, tijdens en na de wedstrijd voorzien van koffiespecialiteiten van Melitta.

In het compleet vernieuwde "RED CAFÉ supported by Melitta®" worden bezoekers van Manchester United het hele jaar door verwend met zeer goede koffie, ook als de bal eens niet rolt. Ook hier garanderen de verschillende topmodellen van de Melitta-koffiemachines voor de horeca een enorm aantal perfect bereide koffiespecialiteiten voor bijna 100.000 gasten per jaar.

Bovendien kunnen ook de spelers en medewerkers van de club genieten van de premium kwaliteit van Melitta®, waar Melitta Professional Coffee Solutions op het trainingscomplex en in de kantoorruimtes met de Melitta® Cafina® XT6 voor zorgt. Echte koffie-experts zoals de Spanjaard Juan Mata en Romelu Lukaku of nieuwkomers in de wereld van de koffie zoals de Engelse ster Marcus Rashford: de spelers vinden dat de Melitta®-koffie voortreffelijk smaakt.

Melitta Professional Coffee Solutions levert behalve de koffiemachines ook voldoende koffie en gigantische hoeveelheden porselein, toebehoren, herbruikbaar en wegwerpmateriaal aan de traditierijke club en bewijst daarmee zijn uitgebreide deskundigheid als specialist op het gebied van de professionele bereiding van warme dranken in restaurantketens.

Door de betrouwbare technische ondersteuning van Melitta Professional Coffee Solutions, 365 dagen per jaar, wordt bovendien gegarandeerd dat de koffiekwaliteit zowel in het "Theatre of Dreams" (Theater van de Dromen) – zoals het legendarische stadion Old Trafford ook wel wordt genoemd – als in de kantoren en op het trainingscomplex van de club bij de sportieve ambities van de meest succesvolle voetbalclub van Engeland past.

Wij verheugen ons op dit partnerschap!