Melitta® Coffee Center

Onderkast verrijdbaar

Melitta® Coffee Center

De professionele (mobiele) onderkast voor koffievolautomaten

Melitta® Coffee Center - De professionele (mobiele) onderkast voor koffievolautomaten

Afmeting: 1100 mm / 590 mm / 935 mm (B / D / H)

Belading: 140kg
Gewicht: 79,2kg - 79,8kg

Melitta® Coffee Center

Het Melitta® Coffee Center is de passende professionele onderkast voor onze koffievolautomaten. Het universele, speciaal op de nieuwe XT-generatie afgestemde design, past perfect in iedere omgeving en zal u overtuigen door elegante hoogwaardige optische uitstraling. 

Zeer eenvoudige reiniging

Het glanzende front is zeer eenvoudig te reinigen en behandeld met een speciale sealing, die tegen blijvende verontreinigingen en beschadigingen beschermt. Hetzelfde geldt voor het robuuste corpus, dat voorzien is van een stalen frame en zo het hoge gewicht van professionele koffievolautomaten probleemloos draagt.

Voldoende ruimte voor alles

Het Melitta® Coffee Center biedt ruimte voor een volautomaat met daarnaast een melkkoeler en koppenwarmer. Indien u voor een gecombineerd apparaat kiest, blijft er voldoende ruimte over voor benodigdheden zoals servies, suiker en melk, roerstokjes of drankkaarten.   

Binnenruimte

De binnenruimte is zo ontworpen, dat u er probleemloos waterreservoirs (voor gebruik van de machine met jerrycan), verbruiksgoederen en benodigdheden zoals koffie, reinigingsmiddelen of cacao in kunt opbergen, die zo altijd snel en eenvoudig beschikbaar zijn.

Optioneel

Het Melitta® Coffee Center is optioneel in een verrijdbare versie op wielen verkrijgbaar. Speciale uitvoeringen zijn op aanvraag mogelijk.

Corpus vast verlijmd

2-deurs, hoogglans met speciale ABS-deklaag in glaslook, corpus met legborden in aluminiulook, middenplaat met doorlaat, luchttoevoer- en afvoeropening in de achterzijde van het corpus, kabeldoorvoer aluminiumkleurig, onderstel (vierkantbuis 30x30).

Luchttoevoer- en afvoeropening

In de achterzijde van de corpus bevindt zich de luchttoevoer- en afvoeropening. Dit zorgt voor een juiste klimaatomgeving in de binnenruimte.

Verkoopdocumenten voor het assortiment koffiemachines van Melitta®.