Melitta® 190

De professionele filterkoffiemachine met glazen 2,2 literkan en Melitta® Pyramiden®-filter voor filterkoffie zonder bezinksel. MELITTAGEFILTERT®.

 

Functies /bediening

 
Melitta® 190 - Economisch en milieuvriendelijk

Economisch en milieuvriendelijk

Aan de functionele, overzichtelijke bedieningselementen herkent u direct de intelligente techniek van de Melitta® 190. Bijvoorbeeld de ontkalkingsindicator. Deze garandeert niet alleen een constante koffiekwaliteit, maar zorgt ook voor geringe onderhoudskosten. Met 5 doseerstanden kunt u de capaciteit van de Melitta® 190 flexibel aanpassen van 2 tot 16 kopjes. De warmhoudplaten met volumeafhankelijke temperatuurregeling verhinderen dat de koffie wordt verwarmd. In de serie Melitta® 190 vindt u voor elke behoefte de juiste filterkoffiemachine voor klassieke filterkoffiekwaliteit.

Melitta® 190 - Hoogwaardige details

Hoogwaardige details

De Melitta® 190 is doordacht tot in detail. Zo kent bijvoorbeeld het handige pyramidefi lter een overloopbeveiliging en een blokkering die het lastige nadruppelen verhindert. De 2,2 liter glaskan (16 koppen) is dankzij de grote kanopening gemakkelijk te reinigen. De goed sluitende deksel beschermt de koffi e tegen warmte- en aromaverlies.

Melitta® 190 - Intelligente techniek

Intelligente techniek

  • Functionele, overzichtelijke bedieningselementen
  • Lage onderhoudskosten dankzij ontkalkingsindicator
  • 5 doseerstanden voor 2 tot 16 kopjes
  • Warmhoudplaten met temperatuurregeling voorkomen dat de koffi e te koud of te warm wordt
 

Toebehoren

 
Melitta® 190 - Pyramiden® Filter

Melitta® Pyramiden® Filter

Zuinig en milieuvriendelijk.

De filterkoffiemachine 190 werkt met de klassieke Melitta®-filtermethode. Voordeel: u bereikt met de Melitta® Pyramiden®-filter – ook bij het zetten van kleinere hoeveelheden – altijd een hoge opbrengst aan aromatische koffie zonder bezinksel. De Melitta® 190 biedt echter niet alleen economische voordelen, maar ook ecologische: koffiedik en filterpapier zijn composteerbaar en kunnen dus milieuvriendelijk worden afgevoerd.

Melitta® 190 - Filterpapier (PA SF 202 S)

Filterpapier (PA SF 202 S)

Inhoud: 100 stuks per verpakking
Bestelnummer: 14576

Planningshandboek

Verkoopdocumenten voor het assortiment koffiemachines van Melitta®.

Hier vindt u brochures, gegevensbladen en nog veel meer.

Planerhandbuch